Rinse the meat thoroughly under cold water. Measure out the required amount of ingredients.
Мясо хорошенько промойте под холодной водой. Отмерьте необходимое количество ингредиентов.
Finely chop the garlic.
Чеснок мелко порежьте.
Mix all dry ingredients and add oil and garlic, mix well.
Смешайте все сухие ингредиенты и добавьте масло и чеснок, хорошенько перемешайте.
Brush the mixture onto the meat. And leave to marinate for 15-20 minutes.
Смажьте получившейся массой мясо. И оставьте мариноваться на 15- 20 минут.
Preheat the oven to 180 degrees. Place the marinated meat on foil, wrap and bake in the oven for 30-40 minutes. The time is approximate and will depend on the size and thickness of the piece of meat.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Маринованное мясо положите на фольгу, заверните и выпекайте в духовке 30-40 минут. Время указано примерно, и будет зависеть от величины и толщины куска мяса.
How does the meat acquire a dry crust? Remove the meat and brush with barbecue sauce. Wrap the meat in foil again and place in the oven. For 10-15 minutes.
Как мясо приобретет сухую корочку. Достаньте мясо и смажьте соусом барбекю. Опять заверните мясо в фольгу и поставьте в духовку. На 10-15 минут.
The meat will acquire a golden crust. Unwrap the meat and place in the oven for another 5-10 minutes.
Мясо приобретет золотистую корочку. Разверните мясо и еще на 5-10 минут поместите в духовку
Open the pie and check for doneness.
Откройте пирог и проверьте его на готовность.
Serve the pie chilled.
Пирог подайвайте охлажденным.