Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the pike fillet well and defrost the lard.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства. Хорошо промойте филе щуки, разморозьте сало.
Break the wheat bread, including the crust, into a separate bowl. Pour milk into a bowl to soften the bread.
В отдельную миску разломите пшеничный хлеб вместе с корочкой. Залейте в миску молоко, чтобы хлеб размяк.
On a clean cutting board, cut the pike fillet and lard into small pieces. Chop the onion.
На чистой разделочной доске нарежьте мелкими кусочками филе щуки, сало. Нарежьте репчатый лук.
In another bowl, mix the minced meat for the cutlets. To do this, mix pieces of pike fillet, lard, and onions. Add the wheat bread and milk mixture to the bowl. Add salt and pepper to taste and stir again.
В другой миске смешайте фарш для котлет. Для этого перемешайте кусочки филе щуки, сало, репчатый лук. Добавьте в миску смесь пшеничного хлеба и молока. Посолите и поперчите по вкусу и вновь перемешайте.
Place breadcrumbs on a plate. From the previously prepared minced meat, form several cutlets of the desired size and roll in breading on both sides.
Насыпьте в тарелку панировочные сухари. Из ранее приготовленного фарша сформируйте несколько котлет нужного размера и с двух сторон обваляйте в панировке.
Take a clean frying pan and grease it with vegetable oil. Place the breaded cutlets on it and fry on each side for 10-15 minutes over medium heat until golden brown.
Возьмите чистую сковороду и смажьте ее растительным маслом. Выложите на нее заготовки котлет в панировке и обжаривайте с каждой стороны по 10-15 минут на среднем огне до золотистой корочки.
Place the finished pike cutlets with lard on a beautiful plate. Garnish the dish with herbs and serve with any side dish. Bon appetit!
Выложите готовые котлеты из щуки с салом на красивую тарелку. Украсьте блюдо зеленью и подавайте с любым гарниром. Приятного аппетита!