Place all ingredients on the table for easy preparation. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Dissolve the yeast in warm water. Add salt, sugar and 2 tbsp. vegetable oil. Pour in a glass of flour, stir and let sit for 10 minutes. Then add the remaining flour and knead the dough. Grease it with the remaining vegetable oil, cover the dish with cling film and leave in a warm place for 40-50 minutes.
Растворите дрожжи в теплой воде. Добавьте соль, сахар и 2 ст.л. растительного масла. Насыпьте стакан муки, перемешайте и дайте настояться в течение 10 минут. Затем добавьте остатки муки, замесите тесто. Смажьте его оставшимся растительным маслом, накройте посуду пищевой пленкой и оставьте в теплом месте на 40-50 минут.
Prepare pizza toppings. Cut cherry tomatoes in half.
Подготовьте начинку для пиццы. Помидоры черри разрежьте пополам.
Cut the salmon into pieces.
Семгу нарежьте кусочками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Prepare cream sauce. To do this, melt the butter in a frying pan, add 1 tablespoon of flour and sauté. Then crush the garlic in a press and add to the flour.
Подготовьте сливочный соус. Для этого на сковороде растопите сливочное масло, добавьте 1 столовую ложку муки и пассеруйте. Затем раздавите чеснок в прессе и добавьте к муке.
Pour the cream into the pan, add Provençal herbs and salt. Reduce heat and cook until thickened, stirring constantly.
Вылейте в сковороду сливки, добавьте прованские травы и соль. Убавьте огонь и варите до загустения, постоянно помешивая.
Form the dough into a circle with high sides and spoon the cream sauce into it.
Сформируйте из теста круг с высокими бортиками и выложите в него сливочный соус.
Place half of the grated cheese, salmon, tomatoes and the other half of the cheese on the pizza.
Выложите на пиццу половину тертого сыра, семгу, помидоры и вторую половину сыра.
Bake the pizza in an oven preheated to 200 degrees for 20-25 minutes.
Выпекайте пиццу в разогретой до 200 градусов духовке в течение 20-25 минут.
Serve the pizza hot immediately after cooking.
Подавайте пиццу горячей сразу после готовности.