Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse salmon, vegetables and herbs under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу, овощи и зелень промойте под проточной водой.
Cut the zucchini into longitudinal slices 0.5 cm thick. Place it in a container, add salt and leave for 15-20 minutes.
Кабачок нарежьте продольными пластинами толщиной 0,5 см. Положите его в контейнер, посолите и оставьте на 15-20 минут.
Cut the salmon and tomatoes into small cubes.
Семгу и помидоры нарежьте небольшим кубиком.
Cut the core with seeds from the pepper and cut it into small cubes.
Из перца вырежьте сердцевину с косточками и нарежьте его мелким кубиком.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Finely chop the parsley.
Петрушку мелко нарубите.
In a deep container, mix the zucchini filling: salmon, cheese, tomatoes, peppers and herbs. Salt and pepper to taste.
В глубокой емкости смешайте начинку для кабачков: семгу, сыр, помидоры, перец и зелень. Посолите и поперчите по вкусу.
Drain the zucchini from the water that appeared while they were standing and fry them on both sides in a frying pan with vegetable oil.
С кабачков слейте воду, которая появилась за то время, пока они стояли, и обжарьте их с двух сторон на сковороде с растительным маслом.
Place the filling on the end of each zucchini slice.
На конец каждой пластины из кабачка выложите начинку.
Wrap the stuffed zucchini into rolls and serve.
Заверните кабачки с начинкой рулетиками и подавайте к столу.
Garnish the zucchini and salmon rolls with sprigs of fresh parsley.
Украсьте рулетики из кабачков с семгой веточками свежей петрушки.