Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon, parsley and basil under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу, петрушку и базилик промойте под проточной водой.
Cut the salmon fillet into small cubes.
Филе семги нарежьте мелким кубиком.
Also finely chop the capers, parsley and basil.
Каперсы, петрушку и базилик также мелко нарежьте.
Mix herbs, capers and fish in a deep bowl. Salt and pepper to taste.
Смешайте зелень, каперсы и рыбу в глубокой емкости. Посолите и поперчите по вкусу.
Add vegetable oil and soy sauce. Stir until smooth.
Добавьте растительное масло и соевый соус. Перемешайте до однородности.
Place the tartare on a plate using a round mold. Garnish with herbs and capers.
Выложите тартар на тарелку с помощью круглой формы. Украсьте зеленью и каперсами.