Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse salmon and vegetables under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу и овощи промойте под проточной водой.
Cut the leeks into rings.
Лук-порей нарежьте кольцами.
Cut the tomatoes and salmon into cubes.
Помидоры и семгу нарежьте кубиком.
Finely chop the spinach.
Мелко нарежьте шпинат.
Boil pasta in salted water until done.
Отварите макароны в соленой воде до готовности.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry leeks, tomatoes, spinach and salmon until tender. Salt and pepper to taste.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте до готовности лук-порей, помидоры, шпинат и семгу. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the boiled pasta in the pan. Mix them with fish and vegetables.
Выложите в сковороду отваренные макароны. Смешайте их с рыбой и овощами.
Serve salmon with pasta in portioned bowls, garnished with spinach leaves.
Подавайте семгу с макаронами в порционных тарелках, украсив листьями шпината.