Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon steaks under running water and peel the onions. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Стейки семги промойте под проточной водой, репчатый лук очистите. Духовой шкаф разогрейте до 180 градусов.
Cut the onions into rings and place on parchment.
Репчатый лук нарежьте кольцами и выложите на пергамент.
Place pieces of salmon and butter on the onion. Salt and pepper the fish to taste.
На лук положите кусочки семги и сливочное масло. Посолите и поперчите рыбу по вкусу.
Wrap the parchment and place the package in a baking dish.
Заверните пергамент и положите сверток в форму для запекания.
Bake the salmon in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запекайте семгу в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут.
Place the salmon on serving plates and serve.
Выложите семгу на порционные тарелки и подавайте к столу.