Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой.
Cut the salmon steaks in half, salt and pepper to taste on both sides.
Стейки семги разрежьте пополам, посолите и поперчите по вкусу с двух сторон.
Finely chop the dill and capers.
Укроп и каперсы мелко нарежьте.
Prepare the sauce for the fish. To do this, mix mayonnaise, sour cream, capers and dill in a deep container.
Подготовьте соус для рыбы. Для этого в глубокой емкости смешайте майонез, сметану, каперсы и укроп.
Fry the salmon on all sides in a frying pan with vegetable oil
Обжарьте семгу со всех сторон на сковороде с растительным маслом
Serve fried salmon with white sauce in individual serving bowls.
Подавайте жареную семгу с белым соусом в порционных тарелках.