Boil spaghetti in salted water until tender, drain and mix well with butter. Peel the onion, garlic and finely chop.
Отварите спагетти в подсоленной воде до готовности, слейте воду и хорошо перемешайте со сливочным маслом. Очистите лук, чеснок и мелко порубите.
Fry the onion and garlic in heated vegetable oil until golden. Add carrots and stir-fry for 3 minutes.
На разогретом растительном масле обжарьте лук и чеснок до золотистости. Добавьте морковь и, помешивая, обжаривайте 3 минуты.
Place the minced meat and fry it until the meat juices release. Then add tomato paste, mix well and simmer for 10 minutes over low heat.
Выложите фарш и обжаривайте его до выделения мясного сока. Затем добавьте томатную пасту, хорошо перемешайте и тушите 10 минут на медленном огне.
Add the prepared spaghetti, stir, add salt and pepper, stir again and simmer for another 5 minutes.
Выложите готовые спагетти, перемешайте, посолите, поперчите, снова перемешайте и тушите еще 5 минут.