Prepare the necessary ingredients. Peel the fish. Wash the tomato and avocado well. Peel the onion. Cut the baguette into pieces.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Рыбу очистите от кожуры. Помидор и авокадо хорошо помойте. Лук очистите от кожуры. Багет нарежьте кусочками.
Cut the tomato and onion into rings.
Помидор и лук порежьте кольцами.
Carefully brush each piece of baguette with curd cheese.
Каждый кусочек багета смажьте тщательно творожным сыром.
Carefully remove the avocado core with a spoon. Cut into squares. Sprinkle with spices and add a little oil. Mix well
Сердцевину авокадо выньте аккуратно ложкой. Порежьте на квадратики. Присыпьте специями и добавьте чуть-чуть масла. Хорошо перемешайте
Place a thick layer on the cheese, cover with a slice of tomato on top.
Положите плотным слоем на сыр, сверху закройте кружочком помидора.
Next are the onion rings and the final touch of fish. First cut it into pieces and grease it with oil.
Далее кольца лука и заключающий штрих рыбы. Предварительно порежьте ее на кусочки и смажьте ее маслом.