Rinse and dry the salmon, carefully remove the bones if desired.
Промойте и обсушите семгу, при желании аккуратно удалите кости.
Place the salmon on a large sheet of foil (shiny side facing in) and sprinkle with spices. Fold and secure the edges of the foil to form a bath.
Положите семгу на большой лист фольги (блестящей стороной внутрь) и посыпьте специями. Загните и зафиксируйте края фольги так, чтобы получилась ванночка.
Transfer the “bath” with fish to a baking sheet or baking dish and pour cream over the salmon.
Переложите “ванну” с рыбой на противень или в форму для выпечки и залейте семгу сливками.
Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it over the fish. Bake the salmon for 20-25 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Потрите сыр на крупной терке и посыпьте им рыбу. Запекайте семгу в течение 20-25 минут в духовке, прогретой до 180 градусов.
Remove the salmon from the foil, place it on a plate and sprinkle with fresh herbs. Eat while it's hot (but it will retain its flavor even cold)!
Достаньте семгу из фольги, переложите на тарелку и посыпьте свежей зеленью. Ешьте, пока горячая (но и холодной она сохранит свой вкус)!