Remove the bones and skin from the salmon. Peel the avocado and remove the pit.
Удалите из семги кости и снимите кожу. Очистите авокадо от кожуры, выньте косточку.
Slice the avocado pulp and place it on a plate with cream cheese.
Нарежьте мякоть авокадо и поожите ее в тарелку с творожным сыром.
Add a tablespoon of lemon juice. Mash the avocado and cheese with a fork until smooth.
Добавьте столовую ложку лимонного сока. Разомните авокадо и сыр вилкой до однородной массы.
Cut the salmon into long thin strips. Cut carefully along the grain with a sharp knife.
Нарежьте семгу длинными тонкими полосками. Режьте аккуратно вдоль волокон острым ножом.
Cut the cucumber lengthwise into thin slices - according to the number of tartlets.
Нарежьте огурец вдоль тонкими ломтиками - по количеству тарталеток.
Fill tartlets with avocado and cream cheese cream.
Наполните тарталетки кремом из авокадо и творожного сыра.
Place a cucumber strip on a slice of salmon and roll it up. Place it in a tartlet and garnish with green onions. Repeat the procedure for each serving. Place the tartlets on a flat plate and serve!
Положите на ломтик семги огуречную полоску и скрутите рулетиком. Поставьте его в тарталетку, украсьте зеленым луком. Повторите процедуру для каждой порции. Выложите тарталетки на плоское блюдо и подавайте к столу!