Separate the white from the yolk, sift the flour with starch. Prepare a deep fryer or deep frying pan, as well as round ice trays.
Отделите белок от желтка, просейте муку с крахмалом. Подготовьте фритюр или глубокий сотейник, а также круглые формочки для льда.
Place the mayonnaise in ice trays and place in the freezer until completely frozen.
Майонез выложите в формочки для льда и отправьте в морозильную камеру до полного замерзания.
Beat the whites until smooth.
Взбейте до однородности белок.
Remove frozen mayonnaise from the molds, roll in flour with starch, dip in egg white, bread in breadcrumbs and fry in oil preheated to 180°C until golden.
Достаньте замороженный майонез из формочек, обваляйте в муке с крахмалом, окуните в белок, запанируйте в сухарях и обжаривайте в разогретом до 180°C масле до золотистости.
Place the finished mayonnaise on paper towels to remove excess fat and serve.
Готовый майонез выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков жира, и подавайте.