Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience.
Подготовьте все ингредиенты и выложите на стол для удобства.
Take a clean jar, mix sugar, citric acid, dry bread kvass and yeast in it.
Возьмите чистую банку, смешайте в ней сахар, лимонную кислоту, сухой хлебный квас и дрожжи.
Pour boiled water into the jar to the required volume and stir the mixture until the ingredients are completely dissolved.
Залейте в банку кипяченую воду до нужного объема и размешайте смесь до полного растворения ингредиентов.
Cover the jar with gauze and leave in a warm place for 1 hour. Then put the jar in the refrigerator for 1 day.
Накройте банку марлей, оставьте в тепле на 1 час. Затем поставьте банку в холодильник на 1 сутки.
Pour the kvass into a decanter or a beautiful cup. Ready!
Налейте квас в графин или в красивую чашку. Готово!
Pour the kvass into a decanter or a beautiful mug. Serve chilled, because this makes kvass even tastier! Bon appetit!
Налейте квас в графин или в красивую кружку. Подавайте к столу в охлажденном виде, ведь так квас еще вкуснее! Приятного аппетита!