Prepare peas and boiled water. Peel and sort the peas, discard the bad peas. Wash the peas thoroughly and place them in a deep bowl.
Подготовьте горох и кипяченую воду. Очистите и переберите горох, выкиньте плохие горошины. Тщательно промойте горох и выложите его в глубокую миску.
Place the sorted and thoroughly washed peas in a deep bowl.
Выложите перебранный и тщательно промытый горох в глубокую миску.
Fill the peas with water so that it completely covers all the peas. The water must be cold!
Залейте горох водой так, чтобы она полностью покрывала все горошины. Вода должна быть холодной!
Leave the soaked peas in a cool room for 6 hours or in the refrigerator for 8 hours. If the room is hot, reduce the soaking time of the peas to 4 hours.
Оставьте замоченный горох в прохладном помещении на 6 часов или в холодильнике на 8 часов. Если в помещении жарко, сократите время вымачивания гороха до 4 часов.
After soaking, drain and rinse the peas.
После вымачивания слейте воду и промойте горох.
Drain the rinse water. Peas for pea soup are ready!
Слейте воду для промывания. Горох для горохового супа готов!
Place the soaked peas into a small bowl. Now feel free to add it to your soup! Bon appetit!
Пересыпьте отмоченный горох в маленькую плошку. Теперь смело добавляйте его в суп! Приятного аппетита!