Wash and peel the carrots, peel the onions, and prepare the remaining ingredients.
Промойте и почистите морковь, снимите шелуху с лука, подготовьте остальные ингредиенты.
Cut carrots and onions into small cubes.
Нарежьте мелкими кубиками морковь и лук.
Finely chop the garlic and grate the cheese on a coarse grater.
Мелко порубите чеснок, на крупной терке натрите сыр.
Pour a little vegetable oil into a deep frying pan and fry the carrots and onions over medium heat. When the onion softens and turns slightly yellow, add the garlic.
В глубокую сковороду налейте немного растительного масла и обжарьте на среднем огне морковь и лук. Когда лук станет мягче и слегка пожелтеет, добавьте чеснок.
Add minced meat to the vegetables, salt and pepper well. Mash the minced meat into fine crumbs and mix thoroughly. Fry until the meat turns brown.
Добавьте к овощам фарш, хорошо посолите и поперчите. Разомните фарш в мелкую крошку и тщательно перемешайте. Обжаривайте, пока мясо не станет коричневого цвета.
Reduce heat to low. Place tomato paste in a frying pan, add spices and a tablespoon of cane sugar, stir and simmer covered for 3-5 minutes.
Убавьте огонь до минимального. Выложите на сковороду томатную пасту, добавьте специи и столовую ложку тростникового сахара, перемешайте и тушите под крышкой 3-5 минут.
Cut or open the hot dog buns and spoon the bolognese onto them.
Разрежьте или раскройте булочки для хот-догов и выложите на них болоньезе.
Sprinkle the hot dogs with grated cheese and eat while they're hot. Bon appetit!
Посыпьте хот-доги тертым сыром и ешьте, пока горячие. Приятного аппетита!