Rinse the fish and make sure it is at room temperature.
Промойте рыбу и убедитесь, что она комнатной температуры.
Squeeze the juice of half a lemon into a small container, add seasonings and salt.
В небольшую емкость выжмите сок половины лимона, добавьте приправы и соль.
Pour the resulting marinade over the salmon and leave for 20 minutes to soak the fish.
Полученным маринадом залейте семгу и оставьте на 20 минут, чтобы рыба пропиталась.
Pour vegetable oil into a baking dish, place the salmon and pour the remaining marinade over it. Bake the fish in the oven preheated to 180-200 degrees for 20 minutes.
В форму для запекания налейте растительное масло, выложите семгу и залейте ее оставшимся маринадом. Запекайте рыбу в духовке, разогретой до 180-200 градусов, в течение 20 минут.
Juicy salmon is ready! Remove the fish from the oven, transfer to a plate, garnish to taste and serve. Bon appetit!
Сочная семга готова! Выньте рыбу из духовки, переложите на тарелку, украсьте по вкусу и подавайте к столу. Приятного аппетита!