Check all the necessary ingredients and prepare your work surface. Turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. Включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Cut the meat into strips of equal thickness and beat well.
Нарежьте мясо на полоски одинаковой толщины и хорошо отбейте.
Brush the meat with wine vinegar, salt and pepper to taste, sprinkle with thyme.
Смажьте мясо винным уксусом, посолите и поперчите по вкусу, посыпьте тимьяном.
Roll the meat into a snail. Thread the meat onto skewers and bake in the oven for 30-40 minutes. The dish is ready!
Скрутите из мяса улитку. Нанижите мясо на шпажки и запекайте в духовке в течение 30-40 минут. Блюдо готово!
Serve meat snails with coleslaw salad and your favorite sauce. Bon appetit!
Подавайте мясных улиток с салатом коул слоу и любимым соусом. Приятного аппетита!