Turn on the oven to preheat to 180 degrees, prepare the work surface.
Включите духовку разогреваться до 180 градусов, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the dough into strips of equal size. Salt and pepper the minced meat.
Нарежьте тесто на полоски одинакового размера. Посолите и поперчите фарш.
Place minced meat in the center of each strip.
Выложите в центр каждой полоски фарш.
Roll each strip.
Сверните каждую полоску.
Grease the mold with vegetable oil and form the strips of dough with minced meat into a snail. Brush the snail with egg yolk.
Смажьте форму растительным маслом и сформируйте из полосок теста с фаршем улитку. Смажьте улитку яичным желтком.
Bake the snail with minced meat for 35-40 minutes in a preheated oven. The dish is ready!
Запекайте улитку с фаршем 35-40 минут в предварительно разогретой духовке. Блюдо готово!
Serve the minced snail with fresh herbs. Bon appetit!
Подавайте улитку с фаршем со свежей зеленью. Приятного аппетита!