Check all the necessary ingredients and prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Boil the rice until tender and cool it slightly, add sugar, salt and rice vinegar, mix the ingredients thoroughly.
Отварите рис до готовности и слегка остудите его, добавьте сахар, соль и рисовый уксус, тщательно перемешайте ингредиенты.
You can form onigiri with your hands, but it is more convenient to use a small triangular container. Place a layer of rice at the bottom of a triangular container and make a depression in it. Place the seaweed in the hole. Place a layer of rice on top and press down gently. Carefully remove the onigiri from the container. Repeat the procedure with the remaining products. Wrap one side of the onigiri with a strip of nori seaweed and roll the top edge in sesame seeds. The dish is ready!
Формировать онигири можно руками, но удобнее для этого использовать небольшой треугольный контейнер. Выложите на дне треугольной емкости слой риса, сделайте в нем углубление. В углубление положите морскую капусту. Сверху выложите слой риса и аккуратно утрамбуйте. Аккуратно достаньте онигири из емкости. Проделайте процедуру с оставшимися продуктами. Оберните одну из сторон онигири полоской из водорослей нори, обваляйте верхний край в кунжуте. Блюдо готово!
Place onigiri on fresh spinach or lettuce leaves. Bon appetit!
Выложите онигири на листья свежего шпината или салата. Приятного аппетита!