Prepare a work surface and all the necessary ingredients for preparing the dish, wash the chicken egg, slightly heat the milk to room temperature.
Подготовьте рабочую поверхность и все необходимые ингредиенты для приготовления блюда, помойте куриное яйцо, слегка нагрейте молоко до комнатной температуры.
Combine warm milk, yeast, salt, egg and 3 tablespoons of sugar in a large deep bowl. Whisk the ingredients until smooth. Gradually add flour to the dough. Then melt into butter and add to the bowl. Knead the dough thoroughly.
Соедините в объемной глубокой миске теплое молоко, дрожжи, соль, яйцо и 3 столовые ложки сахара. Взбейте ингредиенты венчиком до однородности. Постепенно добавляйте в тесто муку. После растопите на сливочное масло и добавьте в миску. Тщательно замесите тесто.
Let the dough rise for 1.5-2 hours. At this time, make the filling and turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Дайте тесту подняться в течение 1,5-2 часов. В это время займитесь и начинкой и включите разогреваться духовку до 180 градусов.
Mix the cottage cheese and remaining sugar until smooth. The filling is ready!
Смешайте до однородности творог и оставшийся сахар. Начинка готова!
Divide the dough into equal pieces. Place a strip of curd filling on each of them.
Разделите тесто на одинаковые фрагменты. На каждый из них выложите полоску творожной начинки.
Wrap the filling in the dough. Cut the empty edge into strips of the same size.
Заверните начинку в тесто. Пустой край нарежьте полосками одинакового размера.
Roll the blanks into snail buns.
Скрутите из заготовок булочки-улитки.
Bake for 20-25 minutes in the preheated oven.
Выпекайте в течение 20-25 минут в предварительно разогретой духовке.
Decorate the snail buns with fresh mint and powdered sugar. Bon appetit!
Украсьте булочки-улитки свежей мятой и сахарной пудрой. Приятного аппетита!