Check all the necessary ingredients, separate the yolks from the whites, wash the mint, prepare the work surface, divide the cottage cheese into two parts: 150 and 50 grams, respectively.
Проверьте все необходимые ингредиенты, отделите желтки от белков, помойте мяту, подготовьте рабочую поверхность, разделите творог на две части: 150 и 50 граммов соответственно.
Mix 150 grams of cottage cheese, yolks and flour in a deep bowl, add salt and soda. The dough for curd snails should be a little sticky.
Смешайте в глубокой миске 150 граммов творога, желтки и муку, добавьте соль и соду. Тесто для творожных улиток должно получиться немного липкое.
Place the dough in the refrigerator for one hour.
Поставьте тесто в холодильник на один час.
For the curd filling, mix the remaining cottage cheese and sugar. Preheat the oven to 180 degrees.
Для творожной начинки смешайте оставшийся творог и сахар. Включите заранее разогреваться духовку до 180 градусов.
Roll out the dough and place the cottage cheese and sugar filling on the side.
Раскатайте тесто, выложите на сторону начинку из творога с сахаром.
Cover the filling with the other half of the dough. Roll the resulting layer into a roll and cut into equal pieces 1.5 - 2 cm thick.
Накройте начинку второй половиной теста. Скатайте получившийся пласт рулетом и нарежьте на одинаковые кусочки толщиной 1,5 - 2 см.
Place the snails in a baking dish or baking tray.
Выложите улитки в форму или противень для запекания.
Bake the snails for 20-25 minutes in a preheated oven. The dish is ready!
Выпекайте улитки 20-25 минут в предварительно разогретой духовке. Блюдо готово!
Decorate the curd snails with fresh mint and powdered sugar. Bon appetit!
Украсьте творожные улитки свежей мятой и сахарной пудрой. Приятного аппетита!