Sterilize the jar. Peel the garlic. Remove the top leaves from the cabbage.
Простерилизовать банку. Очистить чеснок. В капусте убрать верхние листья.
Cut the cabbage into squares, and cut the beets in half and chop into slices.
Капусту нарезать квадратиками, а свеклу разрезать пополам и нашинковать дольками.
Let's start preparing the brine. Pour cold water into a saucepan and put on fire. As soon as the water boils, add bay leaf and pepper.
Приступаем к приготовлению рассола. В кастрюлю налить холодной воды и поставить на огонь. Как только вода закипит, положить лавровый лист и перец.
Place well-washed dill at the bottom of a sterilized jar. Peppercorns.
В стерилизованную банку на дно положить хорошо помытый укроп. Перец горошком.
Next, tightly pack the cabbage mixed with beets, not forgetting the garlic cloves. Let's tamp it down well.
Далее плотно укладываем капусту в вперемешку со свеклой, не забывая про зубчики чеснока. Хорошенько трамбуем.
Add sugar, salt and pepper to the brine. Stir and pour the prepared brine over the resulting cabbage. Add 1 tbsp. l. vinegar. Roll up the jar and wrap it for a day.
В рассол добавить сахар, соль и перец. Перемешать и залить готовым рассолом получившуюся капусту. Добавить 1 ст. л. уксуса. Банку закатать и укутать на сутки.