Prepare the necessary ingredients. Wash the vegetables. Peel beets, carrots and onions.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Вымойте овощи. Очистите от кожуры свеклу, морковь и лук.
Cut the onion into half rings and the tomatoes into cubes, cutting out the middle. Remove the first leaves from the cabbage and cut into strips.
Лук порежьте полукольцами, помидоры кубиками, вырезав серединку. С капусты уберите первые листики и порежьте соломкой.
Grate the carrots and beets on a coarse grater. Finely chop the greens
Морковь и свеклу потрите на крупной терке. Зелень мелко порежьте
Pour sunflower oil into a saucepan and a tall saucepan and put on fire.
В кастрюлю и высокий сотейник налейте подсолнечное масло и поставьте на огонь.
Then add the cabbage, cover and simmer for 30 minutes. Stirring constantly. Salt and add a little sugar.
Затем добавьте капусту, накройте крышкой и тушите 30 минут. Постоянно помешивая. Посолите, немного добавьте сахара.
If there is not enough vegetable juice, add some water. Pepper and continue simmering. Until ready. The cabbage should become soft. Add dill, then vinegar.
Если не хватает овощного сока, добавьте немного воды. Поперчите и продолжайте тушить. До готовности. Капуста должна стать мягкой. Добавьте укроп, затем уксус.
Sterilize the jar. Transfer the hot borscht into a jar and seal it for the winter. Place the jar on the lid and wrap it well. Leaving it for a day.
Банку простерилизовать. Горячий борщ переложить в банку и закатать на зиму. Банку поставит на крышку и хорошенько укутать. Оставив на сутки.