Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse vegetables and herbs well. Remove the top leaves of the cabbage. Peel the garlic cloves.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Хорошо промойте овощи и зелень. Удалите верхние листы капусты. Очистите зубчики чеснока.
Cut the cabbage into medium-sized cubes. Then cut the garlic cloves into thin slices.
Кубиками среднего размера нарежьте кочан капусты. Затем тонкими пластинками нарежьте зубчики чеснока.
Place a pan of water on the fire, adding bay leaves, salt, sugar, and black peppercorns. After boiling, add vinegar.
Поставьте на огонь кастрюлю с водой, добавив в нее лавровый лист, соль, сахар, черный перец горошком. После кипения добавьте уксус.
Place garlic and a bunch of green onions in the prepared jar. Place the cucumbers vertically in the jar.
В заготовленную банку положите чеснок, пучок зеленого лука. Вертикально заложите в банку огурцы.
Place chopped cabbage tightly in a jar, add another bay leaf and pour in the prepared marinade. Cover the jar with a lid and refrigerate for 3 days. Place a plate under the jar because excess and foam will pour out of the jar during fermentation. Ready!
Плотно уложите в банку нарезанную капусту, добавьте еще один лавровый лист и залейте приготовленным маринадом. Накройте банку крышкой и поставьте в холодильник на 3 дня. Подставьте под банку тарелку, потому что в процессе брожения излишки и пена будут выливаться из банки. Готово!
Add chopped ginger root to the jar. Serve cucumbers with cabbage as an addition to the main dish. Bon appetit!
Добавьте в банку измельченный корень имбиря. Подавайте огурцы с капустой как дополнение к основному блюду. Приятного аппетита!