Peel the onions, carrots and potatoes. Wash the vegetables under running water. Fill a saucepan with water and place it on the stove. Finely chop the onion and grate the carrots. Cut the potatoes into cubes.
Очистите лук, морковь и картофель. Помойте овощи под проточной водой. Наберите в кастрюлю воду и поставьте на плиту. Нарежьте мелко лук и натрите морковь на терке. Нарежьте картофель кубиками.
To fry, add carrots, onions and sausage to a frying pan with sunflower oil. Mix well and fry until the onion forms a light golden crust. Next, add pickled cucumbers and tomato paste, stir and fry for another 5 minutes.
Для зажарки добавьте на сковороду с подсолнечным маслом морковь, лук и колбасу. Хорошо перемешайте и жарьте до образования легкой золотистой корочки на луке. Далее добавьте маринованные огурцы и томатную пасту, перемешайте и обжарьте еще 5 минут.
Add chopped potatoes to a pot of water to boil, then add frying. Cook until the potatoes become soft. Five minutes before the end of cooking, add the olives and lemon.
В кастрюлю с водой добавьте вариться нарезанный картофель, затем добавьте зажарку. Варите до момента, пока картофель не станет мягким. За пять минут до окончания приготовления добавьте маслины и лимон.
You can add herbs to this soup for more flavor: parsley or dill. You can also squeeze in a little lemon juice to give the soup a more sour taste. This dish can be served with a few pieces of black or rye bread.
В этот суп для большего аромата можно добавить зелени: петрушки или укропа. Также можно выдавить немного лимонного сока, тогда суп приобретет более кислый вкус. Это блюдо можно подать с несколькими кусочками черного или ржаного хлеба.