Boil the potatoes in salted water until tender. Peel and mash until pureed. Peel the onion and cut into small cubes. Scald the onion with boiling water to get rid of excess bitterness. Boil the chicken fillet in salted water for 20 minutes, then grind to the consistency of minced meat.
В подсоленной воде отварите картофель до готовности. Очистите и разомните до состояния пюре. Очистите лук и нарежьте мелкими кубиками. Ошпарьте лук крутым кипятком, чтобы избавиться от лишней горечи. Отварите куриное филе в подсоленной воде в течение 20 минут, затем измельчите до консистенции фарша.
Heat 10 g of vegetable oil in a frying pan and fry the onion until golden brown.
Разогрейте 10 г растительного масла в сковороде и обжарьте лук до золотистой корочки.
Combine minced chicken with onion, salt and pepper and mix well.
Соедините куриный фарш с луком, посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Mix the potato mixture thoroughly with the egg. Take some potato dough, put a tablespoon of filling on it and roll it into the potato mixture, giving it the shape of a cutlet. Do the same with the remaining potatoes and minced meat.
Картофельную массу тщательно перемешайте с яйцом. Возьмите немного картофельного теста, положите на него столовую ложку начинки и закатайте в картофельную массу, придав форму котлеты. Проделайте то же самое с оставшимся картофелем и фаршем.
Fry the cutlets in heated vegetable oil until golden brown. Then reduce the heat, pour water into the pan, cover with a lid and simmer for 10 minutes until fully cooked.
Обжаривайте котлеты на разогретом растительном масле до золотистой корочки. Затем убавьте огонь, влейте в сковороду воду, накройте крышкой и томите в течение 10 минут до полной готовности.
Serve the zrazy hot.
Подавайте зразы горячими.