First, peel the onion, wash it and cut it into small pieces. Wash the Chinese cabbage and cut into strips about 1 cm wide. Cut the pickled cucumbers into small cubes.
Для начала очистите от кожуры лук, промойте его нарежьте мелкими кусочками. Пекинскую капусту промойте и нарежьте полосками шириной около 1 см. Огурцы маринованные нарежьте маленькими кубиками.
Mix chopped onions in a deep container with chopped Chinese cabbage and diced cucumbers.
Нарезанный лук смешайте в глубокой емкости с нарезанной полосками пекинской капустой и огурцами, нарезанными кубиками.
Prepare salad dressing. To do this, mix mayonnaise, ketchup, salt and pepper in a bowl. If desired, add lemon juice or a drop of table vinegar to the sauce. Mix everything well so that the sauce covers the vegetables. Combine the ingredients with the sauce and stir.
Приготовьте заправку для салата. Для этого в пиале смешайте майонез, кетчуп, соль, перец. По желанию добавьте в соус лимонный сок или капельку столового уксуса. Все хорошо перемешайте так, чтобы соус покрыл овощи. Соедините ингредиенты с соусом и перемешайте.
Be sure to serve the salad with the main dish, for example, meat, vegetable stew or potatoes. The salad can also be used as a filling for pita bread, then fried in a frying pan.
Салат подайте обязательно с основным блюдом, например, к мясу, овощному рагу или картошке. Салат можно также использовать в качестве начинки для лаваша, поджаренном после на сковородке.