Wash the potatoes and set them to boil. Also boil eggs and chicken breast. Peel the onion, chop finely and fry until golden brown. Pour the juice from the pineapple and cut it into small cubes.
Картофель вымойте и поставьте вариться. Также сварите яйца и куриную грудку. Лук очистите, нарежьте мелко и обжарьте до золотистого цвета. Вылейте сок из под ананаса и нарежьте его небольшими кубиками.
For the salad, grate on a coarse grater: potatoes, cheese and eggs. Cut as desired: chicken breast, mushrooms.
Для салата натрите на крупной терке: картошку, сыр и яйца. Нарежьте в произвольном виде: куриную грудку, грибы.
Season the potatoes with salt and pepper and place as the first layer of salad. Lubricate the top with mayonnaise.
Картофель посолите, поперчите и выложите в качестве первого слоя салата. Сверху смажьте майонезом.
Mix the champignons and fried onions, add the next layer and brush with mayonnaise again. Next add the breast.
Шампиньоны и обжаренный лук смешайте, выложите следующим слоем и смажьте снова майонезом. Далее выложите грудку.
Place grated eggs in the next layer and brush with mayonnaise. Then place the pineapple and sprinkle cheese on top.
Следующим слоем выложите натертые яйца и смажьте майонезом. После чего выложите ананас и сверху посыпьте сыром.
The salad can be decorated with cut-out vegetables, flowers or just greens. It is also possible to make the face of an animal using other vegetables.
Салат можно украсить, вырезанными из овощей, цветами или просто зеленью. Также есть возможность сделать мордочку какого-либо животного с помощью других овощей.