Peel the onions, bell peppers, eggplant, zucchini and cut them into thin strips. Scald the onions with boiling water to get rid of bitterness. Cut the tomatoes into small cubes, chop the green onions. Boil the rice in salted water until tender, then rinse it several times under cold water.
Очистите репчатый лук, болгарский перец, баклажан, цукини и нарежьте их тонкой соломкой. Ошпарьте лук крутым кипятком, чтобы избавиться от горечи. Томаты нарежьте мелкими кубиками, измельчите зеленый лук. Отварите рис в подсоленной воде до готовности, затем промойте его несколько раз под холодной водой.
In a deep frying pan in heated vegetable oil, fry the chopped onions until golden. Add pepper and fry for 5 minutes. Then add eggplant, zucchini and fry for 5 minutes. Add the chopped tomato and fry for another 2 minutes.
В глубокой сковороде на разогретом растительном масле обжарьте нарезанный репчатый лук до золотистости. Добавьте перец и жарьте 5 минут. Затем добавьте баклажан, цукини и обжаривайте 5 минут. Выложите нарезанный томат и жарьте еще 2 минуты.
Add minced meat to the fried vegetables and fry until the meat juices release.
К обжаренным овощам добавьте фарш и жарьте до выделения мясного сока.