Peel the vegetables, cut the potatoes into cubes, and chop the onion finely. Grate the carrots.
Овощи очистите, картошку нарежьте кубиками, лук нарежьте мелко. Морковь натрите на терку.
Place the onions and carrots in a heated frying pan with sunflower oil and fry for 2-3 minutes. Then add the chopped sausages.
Лук и морковь выложите на разогретую сковороду с подсолнечным маслом, и обжарьте 2-3 минуты. Затем добавьте нарезанные колбаски.
Place the potatoes in a saucepan, add water and add the contents of the pan 15 minutes before they are ready. Next, add cream cheese and bring to a boil. When finished, add finely chopped garlic and herbs.
В кастрюлю выложите картофель, залейте водой и за 15 минут до готовности добавьте содержимое сковороды. Далее, добавьте плавленый сыр и доведите до кипения. По завершению добавьте мелко нарезанный чеснок и зелень.
Serve the soup with croutons, then the taste of cheese and bread will overlap. You can also serve it with onions to add some spice.
Суп подавайте с сухариками, тогда вкус сыра и хлеба будет пересекаться. Также можно подать с репчатым луком, чтоб добавить остроты.