Cut the bread into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater and chop the herbs. Open the canned fish, drain off excess liquid and crush the tuna with a fork.
Нарежьте хлеб на тонкие ломтики. Сыр натрите на крупной терке, зелень измельчите. Вскройте рыбную консерву, слейте лишнюю жидкость и раздавите тунец вилкой.
Mix eggs with milk, add salt, finely chopped herbs and pepper. Beat well with a whisk or fork.
Яйца с молоком перемешайте, добавьте соль, мелко нарезанную зелень и перец. Хорошо взбейте венчиком или вилкой.
Dip slices of bread on both sides in the egg mixture and place in a hot frying pan with butter. Fry for 3 minutes, covered, turn over and pour in the remaining egg mixture. Cover with a lid and cook over low heat.
Ломтики хлеба обмокните с обеих сторон в яичной смеси, выложите на горячую сковороду с маслом. Обжарьте 3 минуты под крышкой, переверните и залейте оставшейся яичной смесью. Накройте крышкой и готовьте на медленном огне.
Place the bread pancake on a plate. Place cottage cheese, tuna and coarsely grated cheese on top in fairly thick layers.
Выложите хлебный блин на тарелку. Сверху выложите довольно толстыми слоями творог, тунец и натертый на крупной терке сыр.
Cut your pizza with a special roller cutter or use a regular one. It’s tastier, of course, to eat it as it should according to national tradition - with your hands. And if you follow the rules of etiquette, use a knife and fork. The taste is not lost at all depending on the method of consumption.
Разрежьте вашу пиццу специальным роликовым ножом или воспользуйтесь обычным. Вкуснее, конечно, есть ее как полагается по национальной традиции - руками. А если следовать правилам этикета, воспользуйтесь ножом и вилкой. От способа употребления вкус ничуть не теряется.