Prepare all the necessary products, wash the vegetables and herbs, dry with a paper towel. Fill the nuts with water in advance and leave, preferably overnight. The next day, drain the water from the nuts and grind the nuts with a rolling pin or in a blender.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте овощи и зелень, высушите бумажным полотенцем. Орехи заранее залейте водой и оставьте, лучше на ночь. На следующий день воду с орехов слейте, измельчите орехи скалкой или в блендере.
Peel the vegetables. Cut kohlrabi, tomatoes and peppers into strips, slice cucumbers, onion into half rings, grate apples on a coarse grater. Tear the greens with your hands. Grate the apples on a coarse grater.
Овощи почистите. Кольраби, томаты и перец нарежьте соломкой, огурцы слайсами, лук полукольцами, яблоки натрите на крупной терке. Зелень нарвите руками. Яблоки натереть на крупной терке.
Combine all the vegetables, apple and herbs in a deep bowl and mix well. Season with salt and avocado oil. Stir.
Соедините все овощи, яблоко и зелень в глубокой миске и хорошо перемешайте. Посолите и заправьте маслом авокадо. Перемешайте.
Remember that salt does not dissolve in oil, so it is very important to first salt the salad, mix, and then pour oil over it. It is best to serve this salad with lemon juice. This will reveal its rich taste even more. You can add pine nuts and macadamia nuts to the salad in portions.
Помните, что в масле соль не растворяется, поэтому очень важно сначала салат посолить, перемешать, а потом полить маслом. Подавать этот салат лучше полив соком лимона. Так его богатый вкус еще больше раскроется. Порционно можете добавить салат кедровыми орехами и орехами макадамия.