Peel the onion, rinse and cut into half rings. Cut all the ingredients into small cubes and grate the cheese on a coarse grater.
Лук очистите, промойте и нарежьте полукольцами. Все ингредиенты нарежьте на небольшие кубики, а сыр натрите на крупной терке.
Place the pita bread in a baking dish so that the edges hang down on both sides. Lubricate the bottom with mayonnaise.
Выложите лаваш в форму для запекания таким образом, чтобы края свисали с обеих сторон. Низ смажьте майонезом.
Lay the second sheet of pita bread crosswise so that the edges also hang down on the other two sides. Lubricate the bottom with ketchup.
Второй лист лаваша разложите поперек, чтобы края так же свисали с других двух сторон. Низ смажьте кетчупом.
Now add the filling: ham, onions and cucumbers. Lightly coat with mayonnaise and sprinkle with some cheese. Carefully cover the filling with the edges of the pita bread and brush it with mayonnaise.
Теперь выложите начинку: ветчину, лук и огурцы. Смажьте слегка майонезом и высыпьте немного сыра. Аккуратно накройте начинку краями лаваша и смажьте его майонезом.
Next, add tomatoes, herbs, a little mayonnaise and sprinkle with cheese again. “Cover” the filling with pita bread and if the edges stick out, carefully tuck them in. Spread with mayonnaise and sprinkle with cheese. Bake for 25-30 minutes.
Далее выложите помидоры, зелень, немного майонеза и снова посыпьте сыром. Начинку «накройте» лавашем и если торчат края, аккуратно их заправьте. Смажьте майонезом и посыпьте сыром. Выпекайте 25-30 минут.
You can serve the pie with hot sea buckthorn or fruit tea. You can also sprinkle with cheese and fresh herbs when serving.
Пирог можете подать с горячим облепиховым или же фруктовым чаем. А так же при подаче можете посыпать сыром и свежей зеленью.