Prepare all ingredients. Wash all vegetables thoroughly. Grate the garlic on a fine grater.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошенько помойте все овощи. Чеснок натрите на мелкой терке.
Boil the chicken meat and, if necessary, separate it from the bones.
Отварите куриное мясо и при необходимости отделите его от костей.
Cut the eggplant, bell pepper, tomato, and zucchini into cubes. And boiled chicken meat - in strips.
Нарежьте баклажан, болгарский перец, помидор, кабачок кубиками. А отварное куриное мясо — соломкой.
Add vegetable oil and diced vegetables to the pan. Simmer for 15 minutes, stirring occasionally.
Добавьте на сковороду растительное масло и нарезанные кубиками овощи. Тушите 15 минут, периодически помешивая.
Add grated garlic along with sour cream to the chopped meat.
Добавьте к нарезанному мясу тертый чеснок вместе со сметаной.
Place the meat with sour cream and garlic in the frying pan with the vegetables, add salt and mix well.
Выложите мясо со сметаной и чесноком на сковороду к овощам, добавьте соль и хорошенько перемешайте.
Cover with a lid and simmer for another 15 minutes.
Накройте крышкой и тушите еще 15 минут.
Serve the finished dish sprinkled with fresh herbs. Bon appetit!
Подавайте готовое блюдо, посыпав свежей зеленью. Приятного аппетита!