Rinse the mushrooms, pour boiling water over them, leave for 30-40 minutes, then rinse again. Peel the onion and cut into half rings. Peel the potatoes, wash them, cut them into any shape you like.
Промойте грибы, залейте кипятком, оставьте на 30-40 минут, после этого промойте еще раз. Лук очистите, нарежьте полуколечками. Картофель очистите, промойте, нарежьте в произвольной для вас форме.
Heat a frying pan, add half the vegetable oil. Fry the onion until translucent, then add the swollen mushrooms. Cook for 10-15 minutes. Salt and pepper. Transfer to a separate container.
Разогрейте сковороду, добавьте половину растительного масла. Обжарьте до прозрачности лук, затем добавьте разбухшие грибы. Готовьте 10-15 минут. Посолите, поперчите. Переложите в отдельную емкость.
Add the remaining vegetable oil to the frying pan, add the potatoes, fry over low heat until tender, add salt. Add mushrooms and onions, cook for another 5-7 minutes.
На сковородку добавьте оставшееся растительное масло, выложите картошку, жарьте до готовности на небольшом огне, посолите. Добавьте грибы с луком, готовьте еще 5-7 минут.
Serve the dish hot on individual plates with fresh vegetable salad, kefir, or add pre-cooked meat.
Подавайте блюдо горячим на индивидуальных тарелочках к свежему овощному салату, кефиру или добавьте заранее приготовленное мясо.