Wash and dry the lettuce, then tear into small pieces. Cut the cherry in half, cut the cucumber into arbitrary slices. Peel the onion and cut into thin strips. Boil the eggs, cool, peel and cut into slices. Separate the tuna into fibers. Mix the deconstructed tuna with some of the liquid from the can to make it juicier.
Промойте и просушите салат, затем порвите на небольшие кусочки. Черри разрежьте пополам, огурец нарежьте произвольными дольками. Очистите лук и нарежьте тонкой соломкой. Сварите яйца, остудите, очистите и нарежьте дольками. Тунец разберите на волокна. Смешайте разобранный тунец с частью жидкости из банки, чтобы он был сочнее.
Place lettuce leaves on a plate.
На тарелку выложите листья салата.
Combine cucumbers, cherry tomatoes, tuna fiber, season with olive oil, salt, pepper and mix gently.
Соедините огурцы, черри, волокна тунца, заправьте оливковым маслом, посолите, поперчите и аккуратно перемешайте.
Place the seasoned ingredients on the lettuce leaves. Top with egg slices, olives and onions.
Выложите заправленные ингредиенты на листья салата. Дополните дольками яиц, оливками и луком.