Peel the potatoes and cut into small cubes. Peel the carrots and grate them on a medium grater. Chop half an onion into small cubes.
Картофель почистите и нарежьте на небольшие кубики. Морковь почистите и натрите на средней терке. Половинку луковицы измельчите мелкими кубиками.
Place the thigh fillet cut into pieces into a meat grinder and grind. Also add half an onion through a meat grinder to the minced meat. Stir. Season the minced meat with pepper and salt. Mix thoroughly.
В мясорубку положите нарезанное на кусочки филе бедра и прокрутите. Так же к фаршу пропустите через мясорубку половинку луковицы. Перемешайте. Фарш приправьте перцем и солью. Тщательно перемешайте.
Place the chopped potatoes in a deep saucepan and cover with water. Place on the stove and cook. When the water starts to boil, skim off the foam and add salt. Form meatballs into balls from the prepared minced meat. Place the meatballs into boiling water. After the water has boiled again, skim off the foam and cover the pan with a lid. Reduce heat to low.
В глубокую кастрюлю положите нарезанный картофель и залейте водой. Поставьте на плиту и варите. Когда вода начнет закипать, снимите пенку и добавьте соль. Из готового фарша сформируйте фрикадельки в виде шариков. В кипящую воду отправьте фрикадельки. После того, как вода снова закипела, снимите пенку и прикройте кастрюлю крышкой. Уменьшите огонь до минимума.
Fry onions and carrots in a frying pan with vegetable oil. Fry until the onion is transparent. Place the finished roast into a saucepan. Add bay leaf, cover and cook until potatoes are done.
На сковороде с растительным маслом обжарьте лук и морковь. Жарьте до прозрачности лука. Готовую зажарку переложите в кастрюлю. Добавьте лавровый лист накройте крышкой и варите до готовности картофеля.
Sprinkle the finished soup with fresh herbs.
Готовый суп посыпьте свежей зеленью.