Wash the onions, carrots and liver. Peel the onions and carrots. Grate the carrots and cut the onion into small half rings. Clean the liver from films and ducts.
Лук, морковь и печень помойте. Лук и морковь почистите. Морковь натрите на терке, лук нарежьте небольшими полукольцами. Печень очистите от пленок и протоков.
Place the prepared onions and carrots in a frying pan and fry until soft, stirring, salt and pepper. Pass the chicken liver through a meat grinder, add the egg and mix. Season with salt and pepper, add sour cream and mix thoroughly. Add flour and mix everything until smooth.
Подготовленные лук и морковь отправьте на сковороду и жарьте до мягкости помешивая, посолите и поперчите. Куриную печень пропустите через мясорубку, добавьте яйцо и перемешайте. Посолите и поперчите, дополните сметаной и тщательно перемешайте. Добавьте муку и смешайте все до однородного состояния.
Fry pancakes from liver dough. Place the finished pancakes in a stack. Peel and grate the garlic and mix it with mayonnaise. Brush the pancake with garlic-mayonnaise sauce. Spread each pancake layer with mayonnaise and add fried onions and carrots. Sprinkle with chopped parsley. Lubricate the top layer with mayonnaise and add frying and parsley. Place the liver cake in the refrigerator for 120-180 minutes. The dish is ready.
Из печеночного теста пожарьте блины. Готовые блины уложите стопкой. Чеснок почистите и натрите на мелкой терке и смешайте его с майонезом. Смажьте блин чесночно-майонезным соусом. Каждый блинный слой промажьте майонезом и выложите зажарку из лука и моркови. Посыпьте рубленной петрушкой. Верхний слой тоже смажьте майонезом и дополните зажаркой и петрушкой. Уберите печеночный торт в холодильник на 120-180 минут. Блюдо готово.
Garnish the finished dish with sprigs of parsley and dill.
Готовое блюдо украсьте веточками петрушки и укропа.