Pre-boil the egg, cut through an egg slicer. Wash the cucumbers and cut into cubes. Mash the tuna with a fork. Peel the onion and chop finely. Wash the pepper and cut into small pieces. Drain liquid from corn.
Предварительно отварите яйцо, нарежьте через яйцерезку. Огурцы помойте, нарежьте кубиками. Тунец разомните вилкой. Лук очистите, нарежьте мелко. Перец промойте, нарежьте небольшими кусочками. Слейте жидкость от кукурузы.
Place the onion in a deep plate, pour in vinegar, oil, salt and sugar. Leave for 5-7 minutes to marinate. Add tuna, cucumber, egg, corn, pepper to the onion. Pepper and mix.
Выложите лук в глубокую тарелку, влейте уксус, масло, посолите, посахарите. Оставьте на 5-7 минут для маринования. К луку добавьте тунец, огурец, яйцо, кукурузу, перец. Поперчите, смешайте.
Serve the salad chilled, add greens. Place on serving plates as a separate dish or as an addition to meat with a side dish.
Подавайте салат охлажденным, добавьте зелень. Выложите на порционные тарелки как самостоятельное блюдо или как добавку к мясу с гарниром.