Preheat oven to 220°C. Peel and finely chop the onion. Prepare 4 skewers. Soak them in cold water.
Разогрейте духовку до 220°C. Очистите и мелко порубите лук. Подготовьте 4 шпажки. Замочите их в холодной воде.
Season the minced meat with salt and pepper, add chopped onion. Knead the minced meat for about 15 minutes, then put it in the refrigerator for 20 minutes.
Заправьте фарш солью и перцем, добавьте измельченный лук. Вымешивайте фарш около 15 минут, затем уберите в холодильник на 20 минут.
Take ¼ of the minced meat and carefully wrap it around a skewer. Do this with the rest of the minced meat.
Возьмите ¼ часть фарша и аккуратно оберните вокруг шпажки. Проделайте так с остальным фаршем.
Place the skewers with minced meat in an oven preheated to 220°C for 15 minutes.
Отправьте шпажки с фаршем в разогретую до 220°C духовку на 15 минут.
Serve lula kebab hot, adding vegetables if desired.
Подавайте люля-кебаб горячим, по желанию дополнив его овощами.