Sift the flour. Peel the pumpkin, scrape out the pulp and seeds, cut the pulp into small cubes. Peel the onions and chop finely. Line a baking sheet with parchment.
Муку просейте. Тыкву почистите, выскоблите мякоть и семена, нарежьте мякоть на маленькие кубики. Репчатый лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Застелите противень пергаментом.
In a deep bowl, beat the egg with water and salt. Pour the resulting mixture into the flour and knead the dough. It should be elastic and not stick to your hands. Wrap the dough in cling film and place in the refrigerator for 30 minutes.
В глубокой миске взбейте яйцо с водой и солью. Влейте в муку полученную смесь и замесите тесто. Оно должно получиться эластичным и не липнуть к рукам. Заверните тесто в пищевую пленку и положите в холодильник на 30 минут.
Roll out the dough into a rectangular shape and brush with butter. Roll the dough into a roll, wrap in film and place in the refrigerator for 30 minutes.
Раскатайте тесто в пласт прямоугольной формы и смажьте сливочным маслом. Скатайте тесто в рулет, заверните в пленку и положите в холодильник на 30 минут.
To prepare the filling, mix pumpkin with onions and butter, add sugar, salt and pepper and mix everything thoroughly.
Для приготовления начинки смешайте тыкву с репчатым луком и сливочным маслом, добавьте сахар, соль и перец и все тщательно перемешайте.
Remove the dough from the refrigerator and cut into 3-4 cm sticks. Roll each stick into a flat cake. Place the filling in the middle of each flatbread and pinch the edges into a triangle. Place all the preparations on a baking sheet, sprinkle each pie with sesame seeds.
Тесто достаньте из холодильника и разрежьте на брусочки по 3-4 см. Каждый брусочек раскатайте в лепешку. На середину каждой лепешки выкладывайте начинку, защипывайте края треугольником. Выкладывайте все заготовки на противень, каждый пирожок присыпьте кунжутом.
Preheat the oven to 200°C and bake the samsa for 20-25 minutes until golden brown.
Разогрейте духовку до 200 °C и выпекайте самсу 20-25 минут до образования золотистой корочки.
Place the finished samsa on a plate and garnish with lettuce leaves.
Выложите готовую самсу на тарелку, украсьте листьями салата.