Cook the bulgur. Cut the onion into small cubes, place the tomatoes in boiling water for 2 minutes, then remove the skin and cut the pulp into cubes. Finely chop the parsley and mint, squeeze the juice from the lemon.
Сварите булгур. Нарежьте мелкими кубиками лук, помидоры поместите на 2 минуты в кипяток, затем снимите кожицу и нарежьте мякоть кубиками. Петрушку и мяту мелко нарежьте, из лимона выжмите сок.
Drain the bulgur and cool. Add olive oil, tomato paste, mix well.
Слейте воду с булгура, остудите. Добавьте оливковое масло, томатную пасту, хорошо перемешайте.
Add parsley, mint, onion, tomatoes and paprika. Mix well again, add salt and pepper to taste, and refrigerate for several hours.
Добавьте петрушку, мяту, лук, помидоры и паприку. Снова хорошо перемешайте, посолите, добавьте перец по вкусу, отправьте в холодильник на несколько часов.
Remove the bowl of salad from the refrigerator, season with lemon juice, and stir before serving.
Достаньте миску с салатом из холодильника, заправьте соком лимона, перед подачей перемешайте.
The salad will be especially tasty if you leave it in the refrigerator overnight. Then it turns out more rich and tasty.
Особо вкусным салат получится, если оставите его на ночь в холодильнике. Тогда он получается более насыщенным и вкусным.