Peel the potatoes, wash them, cut them into cubes. Peel the onions and carrots. Finely chop the onion and grate the carrots on a medium grater. Wash the mushrooms and cut into small pieces. Peel the garlic, chop it with a knife or pass it through a press. Rinse the greens and finely chop.
Очистите картофель, помойте, нарежьте кубиками. Лук и морковь очистите. Лук мелко накрошите, морковь натрите на средней терке. Грибы помойте и нарежьте небольшими кусочками. Чеснок очистите, измельчите ножом или пропустите через пресс. Зелень ополосните и мелко накрошите.
Place the mushrooms in a deep saucepan, add water and salt. Cook for 40 minutes.
В глубокую кастрюлю выложите грибы, залейте водой, посолите. Варите 40 минут.
Add chopped potatoes to the mushrooms. After 8-10 minutes, add carrots, onions and bay leaves. Cook for 10-15 minutes. Add garlic and herbs at the end.
Всыпьте к грибам нарезанный картофель. Спустя 8-10 минут добавьте морковь, лук и лавровый лист. Варите 10-15 минут. Добавьте в конце чеснок и зелень.
Serve the soup hot with bread or donuts. Also serve sour cream.
Подавайте суп горячим с хлебом или пампушками. Также подайте сметану.