Peel the onion and garlic and chop finely. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Prepare a baking dish.
Лук и чеснок очистите от шелухи и мелко нарежьте. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Подготовьте форму для запекания.
Finely chop the cabbage and pour boiling water over it for 10 minutes. After the time has passed, drain off the excess liquid. Pour vegetable oil into a preheated frying pan and fry the onions and carrots over low heat until softened, about 6-8 minutes.
Капусту мелко нашинкуйте и залейте кипятком на 10 минут. По истечению времени слейте лишнюю жидкость. На разогретую сковороду налейте растительное масло и обжарьте лук и морковь не небольшом огне до размягчения, приблизительно 6-8 минут.
In a deep container, mix cabbage with minced meat, rice and fried vegetables. Add the egg, salt, pepper, garlic and gently mix the resulting mass. Form the meatballs and place them on a baking dish.
В глубокой емкости смешайте капусту с фаршем, рисом и обжаренными овощами. Добавьте яйцо, соль, перец, чеснок и аккуратно перемешайте полученную массу. Сформируйте тефтели и уложите их на форму для запекания.
Preheat the oven to 180 degrees. Pour tomato juice over the meatballs and bake for 1 hour. The dish is ready.
Разогрейте духовку до 180 градусов. Залейте тефтели томатным соком и поставьте запекаться на 1 час. Блюдо готово.
Serve the finished dish hot with sour cream and fresh dill. For a side dish you can prepare bulgur or mashed potatoes.
Подавайте готовое блюдо горячим со сметаной и свежим укропом. На гарнир можете приготовить булгур или картофельное пюре.