Recipes / Coconut panna cotta with blueberries Кокосовая панна-котта с голубикой
A rich source of vitamins, biologically active substances and minerals. Panna cotta contains B vitamins, as well as vitamin A and D, calcium, potassium, phosphorus, magnesium, sodium, iron, fluorine, iodine. Milk strengthens the immune system and has a positive effect on almost all human systems and organs. Blueberries are also good for health. The result is a valuable dessert.
Это богатый источник витаминов, биологически активных веществ и минералов. Панна-котта содержит витамины группы B, а также витамины A и D, кальций, калий, фосфор, магний, натрий, железо, фтор и йод. Молоко укрепляет иммунитет и положительно влияет практически на все органы и системы человека. Голубика тоже приносит пользу здоровью. В итоге получается ценный десерт.
Steps / Шаги:
Prepare ingredients and molds. Warm up the water.
Приготовьте ингредиенты и формы. Подогрейте воду.
Dilute agar-agar in water, stirring. After the jelly is formed, add cream. Stir for 15 seconds.
В воде, помешивая, разведите агар-агар. После того, как получится желе, внесите сливки. Мешайте 15 секунд.
Add vanilla and agave syrup. Place blueberries in molds and pour cream mixture over them. Place everything in the refrigerator for 30 minutes.
Внесите ваниль и сироп агавы. В формы положите голубику и вылейте на них сливочную массу. Поставьте все в холодильник на 30 минут.
Before serving, remove the dish from the ramekins and garnish with blueberries.
Перед подачей достаньте блюдо из формочек и украсьте голубикой.