Preheat the oven to 175. Remove the dough and spinach from the freezer to defrost, grate the cheese on a coarse grater, and prepare the remaining ingredients and baking dish.
Разогрейте духовку до 175. Достаньте тесто, и шпинат из морозильника, чтобы разморозились, натрите сыр на крупной тёрке, подготовьте остальные ингредиенты и форму для выпекания.
In a deep bowl, mix milk with eggs. Add spinach, stir. Pour in oil and salt to taste.
В глубокой миске смешайте молоко с яйцами. Добавьте шпинат, перемешайте. Влейте масло и посолите по вкусу.
Roll out the dough until it fits easily into your prepared pan. Make the sides. Pour the resulting filling onto the dough. Sprinkle with cheese and place in the oven for 40 minutes.
Раскатайте тесто, чтобы оно легко уместилось в подготовленную вами форму. Сделайте бортики. Вылейте полученную начинку на тесто. Посыпьте сыром и поставьте в духовку на 40 минут.
Before serving, cut the pie into portions and place on a beautiful dish.
Перед подачей на стол нарежьте пирог на порционные куски и уложите на красивое блюдо.