Peel and wash the tomatoes, onions and bell peppers, remove the seeds from the peppers. Chop the dill. Drain the tuna.
Помидоры, лук и болгарский перец очистите и помойте, с перца удалите семена. Укроп измельчите. С тунца слейте жидкость.
Cut the onion into thin strips and pour vinegar over it to marinate. Cut the pepper into medium cubes. Cut the tomatoes in half.
Лук нарежьте тонкой соломкой, и залейте уксусом чтоб он замариновался. Перец нарежьте средними кубиками. Помидоры разрежьте пополам.
In a separate bowl, combine the oil, lemon juice and pepper for salad dressing and mix thoroughly.
Отдельно в тарелке соедините масло, сок лимона и перец для заправки салата и тщательно перемешайте.
In a salad bowl, mix pickled onions, chopped tomatoes, peppers, beans and tuna, add salt to taste and pour over salad dressing. Stir. Serve on lettuce leaves, sprinkled with fresh herbs.
алатнице смешайте маринованный лук, нарезанные помидоры, перец, фасоль и тунец, посолите по вкусу и залейте салатной заправкой. Перемешайте. Подавайте на листьях салата, посыпав свежей зеленью.
If you replace the oil dressing with natural yogurt and add a boiled egg, then this salad can be used as a filling for a sandwich.
Если заменить масляную заправку натуральным йогуртом, и добавить отварное яйцо, то это салат можно будет использовать как начинку для сэндвича.