Grate the lemon zest. Sift the flour.
Натрите цедру лимона. Просейте муку.
In a deep bowl, beat sugar and eggs with a mixer. Without stopping whisking, add semolina and stir until all the sugar has dissolved.
В глубокой миске взбейте миксером сахар и яйца. Не прекращая взбивать, добавляйте манку, и перемешивайте до тех пор, пока не растворится весь сахар.
Thoroughly grind the cottage cheese with the lemon zest, then add the egg mixture in small portions and stir until the dough becomes homogeneous.
Тщательно перетрите творог с цедрой лимона, затем небольшими порциями добавляйте яичную смесь и перемешивайте, пока тесто не станет однородным.
Heat a frying pan greased with vegetable oil. Pour the curd dough into it, spread in an even layer, cover with a lid and simmer over low heat for 30 minutes until cooked.
Разогрейте сковороду, смазанную растительным маслом. Вылейте в нее творожное тесто, распределите ровным слоем, накройте крышкой и томите на медленном огне 30 минут до готовности.
Cottage cheese casserole can be served with sour cream, any jam, condensed milk, or simply sprinkled with powdered sugar and garnished with mint leaves.
Творожную запеканку можно подавать со сметаной, любым вареньем, сгущенкой, или просто посыпав сахарной пудрой и украсив листиками мяты.