Peel and wash the potatoes, carrots and onions. Cut the potatoes into cubes, grate the carrots, and finely chop the onion. Remove any bones from the fish if they are present.
Картофель, морковь и лук почистите и помойте. Картофель нарежьте кубиками, морковь натрите на терке, а лук мелко нарежьте. Удалите из рыбы кости, если они там присутствуют.
Pour water into a saucepan and place on fire. Once boiling, add chopped potatoes, rice and salt.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. После закипания добавьте нарезанный картофель, рис и посолите.
After 10 minutes, add the onions and carrots to the pan and continue cooking over medium heat, stirring occasionally, for another 10 minutes.
Через 10 минут добавьте в кастрюлю лук и морковь, и продолжайте готовить на среднем огне, периодически помешивая, еще 10 минут.
Take canned fish and cut it into pieces. Place the chopped fish in a saucepan with soup. Add oregano to the soup. Cook for about 6 minutes and then remove the pan from the stove. The dish is ready.
Возьмите консервированную рыбу и порежьте ее на кусочки. Порезанную рыбу отправьте в кастрюлю с супом. Добавьте в суп орегано. Варите около 6 минут и потом снимите кастрюлю с плиты. Блюдо готово.
Garnish the finished dish with finely chopped basil.
Готовое блюдо украсьте мелко нарубленным базиликом.